WordPress-utveckling

Utveckling av WordPress med precision, för din digitala framgång

Din expert för effektiva WordPress-lösningar

Om du letar efter en fokuserad webbutvecklare som kan förvandla dina webbplatsmål till verklighet är du på rätt plats.

Med en omfattande erfarenhet av WordPress har vi finslipat våra kunskaper för att leverera resultat med kirurgisk precision. Vi är lösningsorienterade utvecklare som trivs med att omvandla koncept till funktionella webbplatser.

Vi tar dina krav och omvandlar dem till en webbplats som fungerar felfritt. Inga onödiga krusiduller, bara de funktioner du behöver för en responsiv och användarvänlig webbplats. Vi skapar snabbladdade, SEO-vänliga webbplatser som prioriterar användarupplevelse och konvertering.

Istället för att överväldiga dig med en massa modeord, långa möten, komplicerade rapporter och allmän byråkrati finns vi här för att tillhandahålla skräddarsydda lösningar. Oavsett om du är ett e-handelsföretag, en bloggare eller en ”startup” är vi dedikerade till att leverera WordPress-webbplatser som uppfyller dina mål.

Precision, expertis och effektivitet – det är vad vi kan erbjuda dig som din WordPress-utvecklare. Låt oss bli vänner och förvandla dina webbambitioner till en verklighet. Kontakta oss redan idag för att börja resan!

Vi kan hjälpa dig med följande som har med WordPress att göra

programmer-silhouette-wp-logo

01 - Installation & konfiguration

Vi kan hjälpa dig med installationen och konfigurationen av plattformen. Vi hjälper dig att ansluta till en databas och att konfigurera alla grundläggande inställningar.

Vi installerar några av de mest nödvändiga tilläggen så att din webbplats är säker och vi kan hjälpa dig att installera ett tema som är snabbt och ger dig den flexibilitet du önskar.

Vi kan även vara behjälpliga med att ordna ett bra och snabbt webbhotell och/eller migrera en befintlig webbplats till en ny server åt dig.

02 - Implementera design

Har du en idé om hur du vill att din webbplats skall se ut så hjälper vi dig så klart med det. Du kanske har en färdig skiss eller en bild på hur du vill att det skall se ut? Kanske har du en redan reklambyrå som tagit fram en profil eller design vi kan implementera på webbplatsen.

Om du inte har någon design redan så kan vi eller någon av våra underbara vänner ta fram en helt ny design åt dig.

03 - Plugin-utveckling

Vill man utöka funktionaliteten på en webbplats som drivs av WordPress finns det flera sätt att göra detta på men det vanliga är att man skapar ett plugin. Ett plugin är ett litet tilläggsprogram med väldigt specifik funktionalitet man installerar inne i WordPress. På så vis behöver vi inte ändra i den kod som hör till plattformens kärna.

Det finns egentligen inga gränser för vad vi kan åstadkomma med egna plugins, det är bara din fantasi som sätter gränserna. Som erfarna plugin-utvecklare finns det få saker vi inte kan skapa och ytterst få problem vi inte kan lösa.

04 - Teknisk optimering

Att en webbplats är användarvänlig och fungerar snabbt, felfritt och utan friktion är extremt viktigt.

Vi kan hjälpa dig optimera WordPress så att allt går snabbt och friktionsfritt. Strukturera om så att eventuella flaskhalsar tas bort, åtgärda eventuella fel och buggar, komprimera bilder för en snabbare inläsning och väldigt mycket mer som ger dina besökare en bättre upplevelse.

05 - Felsökning

Driver man en webbplats som uppdateras med nytt innehåll regelbundet kommer man förr eller senare att stöta på någon form av problem. Då kan det vara skönt att kunna höra av sig till någon som finns där för att hjälpa dig.

Vi felsöker och åtgärdar fel på din webbplats när du behöver det.

06 - Drift och uppdatering

En webbplats är ofta ett levande projekt och den förändras ofta. Framför allt WordPress som har ett stort community som ständigt hjälper till att förbättra plattformen.

Det innebär att det regelbundet släpps nya uppdateringar av plattfomen och dess olika plugins med nya funktioner eller bättre säkerhet.

Vi hjälper dig att uppdatera och testa nya versioner av WordPress och plugins på ett säkert sätt så att ingen data går förlorad.

07 - Landningssidor

Har du en befintlig webbplats du är nöjd med men vill skapa en ny undersida, kampanjsida eller någon annan typ av landningssida så hjälper vi dig så klart med att skapa en sådan.

Kontakta din expert på WordPress som löser problemet

kalmar-slott-silhuette-small

01 - Kontaktformulär

Ju tydligare förfrågan du gör via formuläret desto tydligare svar kommer du att få tillbaka. Behöver du t.ex hjälp med att utveckla ett plugin till WordPress och vill ha en prisuppgift, beskriv funktionaliteten av det så detaljerat som möjligt.

02 - Kontaktuppgifter

Rulla till toppen