Woocommerce-utveckling

Woocommerce-lösningar som driver din e-handel till framgång

Din expert för kraftfulla Woocommerce-lösningar

Om du letar efter en expert som är fokuserad på WooCommerce har du kommit till rätt plats.

Vi  omvandlar dina e-handelsmål till en funktionell WooCommerce-butik som maximerar användarupplevelsen, konverteringar och intäkter.

I vår värld är WooCommerce inte bara ett plugin; det är en katalysator för tillväxt. Vi är specialiserade på att skapa sömlösa, högpresterande onlinebutiker som prioriterar produktpresentation, säkerhet och smidiga transaktioner.

Oavsett om du är en startup, ett etablerat varumärke eller något däremellan, är vårt fokus att leverera en WooCommerce-butik som uppfyller dina specifika affärsmål och krav.

Vårt tillvägagångssätt är enkelt: vi nyttjar WooCommerces möjligheter för att skapa onlinebutiker som tilltalar just din målgrupp. Från design till funktionalitet, varje element är strategiskt planerat för maximal effekt. Precision, expertis och effektivitet – det är vad vi kan erbjuda dig som din Woocommerce-utvecklare.

Låt oss bli vänner och förvandla dina webbambitioner till en verklighet. Kontakta oss redan idag för att börja resan!

Därför skall du använda Woocommerce som butikslösning

01 - Anpassning

WooCommerce erbjuder oöverträffad flexibilitet. Vi kan skräddarsy varje aspekt av din webbutik för att passa perfekt med ditt varumärke, vilket gör din butik unik.

02 - Användarupplevelse

I e-handelsvärlden är användarupplevelsen kung. WooCommerce ger en sömlös, intuitiv shoppingupplevelse som får kunderna att komma tillbaka och handla mer.

03 - Skalbarhet

Oavsett om du är en nystartad butik eller ett stort företag, skalar WooCommerce enkelt. När ditt företag växer, växer din WooCommerce-butik med dig.

04 - Plugins & tillägg

Med ett omfattande bibliotek av plugins och tillägg låter WooCommerce oss förbättra din butiks funktionalitet och funktioner, för att säkerställa att den uppfyller dina specifika behov.

05 - SEO-vänlig

WooCommerces arkitektur är i sig SEO-vänlig, vilket ger din webbutik ett försprång i sökmotorrankningen.

06 - Säkerhet

Säkerhet är av största vikt inom e-handel. WooCommerce ger en säker miljö för dina transaktioner och bygger förtroende hos dina kunder.

07 - Community & support

Som en plattform med ”open source” har WooCommerce en livskraftig gemenskap av utvecklare och användare. Detta innebär ständiga uppdateringar, buggfixar och innovation.

Vi kan hjälpa dig med följande inom utveckling av Woocommerce

programmer-silhouette-wp-logo

01 - Installation & konfiguration

Vi kan hjälpa dig med installationen och konfigurationen av plattformen WordPress. Vi hjälper dig att konfigurera alla grundläggande inställningar både för WordPress och Woocommerce. 

Vi installerar några av de mest nödvändiga tilläggen utöver själva Woocommerce så att din webbplats är riktigt säker vilket är viktigt vid e-handel. 

Vi hjälper dig att integrera olika betallösningar som t.ex Klarna, Paypal, Stripe eller någon annan lösning.

Vi kan även vara behjälpliga med att ordna ett bra och snabbt webbhotell och/eller migrera en befintlig butik till en ny server åt dig. En vältrafikerad e-handel behöver bra och kraftfull hosting.

02 - Implementera design

Har du en idé om hur du vill att din butik skall se ut så hjälper vi dig så klart med det. Du kanske har en färdig skiss eller en bild på hur du vill att det skall se ut? Kanske har du en redan reklambyrå som tagit fram en profil eller design vi kan implementera på webbplatsen och i butiken.

Om du inte har någon design redan så kan vi eller någon av våra underbara vänner ta fram en helt ny design som konverterar riktigt bra åt dig.

03 - Plugin-utveckling

Vill man utöka funktionaliteten i en e-handel som drivs av WordPress och Woocommerce finns det flera sätt att göra detta på men det vanliga är att man installerar eller skapar ett plugin. Ett plugin är ett litet tilläggsprogram med väldigt specifik funktionalitet man installerar inne i WordPress. På så vis behöver vi inte ändra i den kod som hör till kärnan av WordPress eller Woocommerce.

Det finns egentligen inga gränser för vad vi kan åstadkomma med egna plugins, det är bara din fantasi som sätter gränserna. Som erfarna plugin-utvecklare finns det få saker vi inte kan skapa och ytterst få problem vi inte kan lösa.

04 - Teknisk optimering

Att en E-handel är användarvänlig och fungerar snabbt, felfritt och utan friktion är extremt viktigt. Inte minst för konverteringens skull.

Vi kan hjälpa dig optimera WordPress och Woocommerce så att allt går snabbt och friktionsfritt för kunden. Strukturera om så att eventuella flaskhalsar tas bort, optimera för en bättre konvertering, åtgärda eventuella fel och buggar, komprimera bilder för en snabbare inläsning och väldigt mycket mer som ger dina besökare en bättre upplevelse och därmed ökar konverteringensgraden.

Det är ibland små förändringar som kan göra stor skillnad och vi kan hjälpa dig identifiera olika faktorer som kan göra stor skillnad.

05 - Felsökning

Driver man en e-handel som uppdateras med nytt innehåll regelbundet kommer man förr eller senare att stöta på någon form av problem. Du kanske installerar något plugin som inte beter sig som det är tänkt eller orsakar fel du inte kan identifiera själv. Då kan det vara skönt att kunna höra av sig till någon med erfarenhet som finns där för att hjälpa dig.

Vi felsöker och åtgärdar fel på din webbplats när du behöver det. 

06 - Drift och uppdatering

En webbplats är ofta ett levande projekt och den förändras ofta. Framför allt WordPress och Woocommerce som har ett stort och livskraftigt community som ständigt hjälper till att förbättra plattformen. 

Det innebär att det regelbundet släpps nya uppdateringar av plattfomen, Woocommerce och dess olika tillägg med nya funktioner eller bättre säkerhet. 

Vi hjälper dig att uppdatera och testa nya versioner av WordPress, Woocommerce och plugins på ett säkert sätt så att ingen data går förlorad. 

07 - Landningssidor

Vill du skapa en ny undersida, utforma en kampanjsida eller någon annan typ av landningssida till Woocommerce så hjälper vi dig så klart att skapa en sådan. 

Kontakta din Woocommerce -expert redan idag!

kalmar-slott-silhuette-small

01 - Kontaktformulär

Ju tydligare förfrågan du gör via formuläret desto tydligare svar kommer du att få tillbaka. Behöver du t.ex hjälp med att utveckla ett plugin till WordPress och vill ha en prisuppgift, beskriv funktionaliteten av det så detaljerat som möjligt.

02 - Kontaktuppgifter

Rulla till toppen