Webbutvecklare Kalmar

Webbutvecklare i Kalmar

Din Expert inom WordPress och WooCommerce – skapar och utvecklar i Kalmar men levererar globalt

Som passionerade webbutvecklare i Kalmar tar vi stolthet i att omvandla din digitala dröm till en fängslande verklighet.

Oavsett om du är en startup i Kalmar eller ett etablerat företag någonstans i övriga landet finns vi här för att stärka din närvaro online med de bäst lämpade teknologierna. Vi hjälper dig med allt från användarvänliga gränssnitt till en sömlös navigering och ett tydligt presenterat innehåll.

Pihlfelt & Vänner handlar inte bara om kod, det handlar om att bygga långvariga relationer med Kalmars underbara företag. Vi prioriterar öppen kommunikation, minimalt med byråkrati samt snabba beslutsvägar vilket säkerställer att din vision förverkligas effektivt och till ett rimligt pris.

Låt oss samarbeta för att skapa en webbplats som inte bara representerar ditt varumärke, utan också tilltalar just din målgrupp och dina besökare.

Som engagerade WordPress- och Woocommerce-utvecklare baserade i Kalmar är vi hängivna att förvandla dina ambitioner till verklighet. Låt oss hjälpa ditt företag att blomstra.

I de fall du letar efter ett helt team av utvecklare så ingår vi även i utvecklarkollektivet kalmarutvecklarna.se som samarbetar vid större projekt.

Vi kan mycket men är extra duktiga på WordPress och Woocommerce

programmer-silhouette

01 - WordPress

Över 40% av alla webbplatser globalt drivs med hjälp av WordPresss och det är en väldigt bra och flexibel plattform som lämpar sig utmärkt för det lilla företaget såväl som till det lite större företaget. 

WordPress är en smidig plattform som är lätt att använda och administrera själv vid t.ex skapandet av innehåll och nya sidor.
Det är även en tacksam plattform att vidareutveckla då den är open source och har ett stort community med miljontals användare som ständigt bidrar till att förbättra den.

Vi kan hjälpa dig med installation, konfiguration, optimering, implementering av design eller skriva egen kod för att skapa eller utvidga funktionaliteten. 

02 - Woocommerce

Woocommerce har nästan 30% av den globala marknaden när det gäller e-handelslösningar. Det är egentligen ett plugin till plattformen WordPress vilket gör kombinationen optimal både som CMS för innehåll och en kraftfull E-handelslösning. 

Både WordPress och Woocommerce är open source och därmed helt gratis att använda, anpassa och vidareutveckla viket innebär att vi kan hjälpa dig sätta upp en e-butik precis enligt din vision, precis så som du vill ha den.

Vi hjälper dig med installation, konfiguration, optimering, att implementera betallösningar, fraktlösningar, lägga upp produkter och utveckla unik funktionalitet om så önskas. 

03 - Plugins

Vill man utöka funktionaliteten på en webbplats som drivs av WordPress finns det flera sätt att göra detta på men det vanliga är att man skapar ett plugin. Ett plugin är som ett litet tilläggsprogram med väldigt specifik funktionalitet man installerar inne i WordPress. På så vis behöver man inte ändra i den kod som hör till plattformens kärna.

Det finns egentligen inga gränser för vad man kan åstadkomma med egna plugins, det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Som erfarna plugin-utvecklare finns det få saker vi inte kan skapa, få problem vi inte kan lösa.

04 - Teknisk optimering

Oavsett vilken plattform din webbplats använder är det viktigt att allt fungerar som det är tänkt och helt utan friktion. 

Vi kan hjälpa dig med optimering av både WordPress och Woocommerce så att allt går snabbt och buggfritt. 

Kontakta Din utvecklarpartner i Kalmar

kalmar-slott-silhuette-small

01 - Kontaktformulär

Ju tydligare förfrågan du gör via formuläret desto tydligare svar kommer du att få tillbaka. Behöver du t.ex hjälp med att utveckla ett plugin till WordPress och vill ha en prisuppgift, beskriv funktionaliteten av det så detaljerat som möjligt.

02 - Kontaktuppgifter

Rulla till toppen